Hodnocení obchodu

5,0 15 hodnocení
5
15x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
E Avatar autora Eli | 5.1.2022
Velká spokojenost Úźasná měkká taška,čivavaka z ní ani nechce ven☺️
JS Avatar autora JB Shop (Administrátor) 5.1.2022
Velice děkujeme za vaše hodnocení ☺️. Máme velkou radost, že jste vy i vaše čivavka s taškou spokojené ❤️.
KH Avatar autora Kateřina Hrouda | 4.1.2022
Krásné věci, pečlivě zabalené, spokojenost :)
JS Avatar autora JB Shop (Administrátor) 5.1.2022
Moc děkujeme za vaše hodnocení, máme velkou radost, že jste spokojená ☺️
MT Avatar autora Milana Tunkova | 30.12.2021
Všechno SUPEEEEÉR????…už se těším na další objednávku ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️….❣️
JS Avatar autora JB Shop (Administrátor) 31.12.2021
Moc děkujeme, máme radost, že jste spokojená ☺️.
ZR Avatar autora Zdenka Ridlova | 15.12.2021
spokojená velmi
JS Avatar autora JB Shop (Administrátor) 16.12.2021
Velice děkujeme za vaše hodnocení, jsme moc rádi, že jste spokojená ☺️.
TF Avatar autora Tamara Freharová | 3.11.2021
Opravdu jsem moc spokojená.Příjemné jednání, rychlé doručení a zboží kvalitní a krásné.
JS Avatar autora JB Shop (Administrátor) 4.11.2021
Moc děkujeme za vaše hodnocení. Těší nás vaše spokojenost ☺️.
SN Avatar autora Stekajici netopyri | 2.11.2021
Nádherné a kvalitní produkty + perfektní a milá komunikace. Moc si ceníme vstřícného přístupu a rychle výměny při zakoupení špatné velikosti plastenky :-) doporučujeme všemi packami!
JS Avatar autora JB Shop (Administrátor) 3.11.2021
Velice děkujeme za hodnocení, jsme moc rádi, že jste s oblečky i naším e-shopem spokojeni ☺️❤️.
Avatar autora R.L. | 25.10.2021
Druhý nákup a opět spokojenost. Dobrý popis u zboží a díky tomu ,,klukům” sedí bundy perfektně. Dokonce i cena byla lepší oproti konkurenci a to vždy potěší. Jsem spokojená, není co vytknout.
JS Avatar autora JB Shop (Administrátor) 25.10.2021
Jsme opravdu moc rádi, že máte z objednávky radost. Děkujeme vám i klukům za přízeň ☺️.
R Avatar autora Renata L. | 31.8.2021
Taška naprostá pecka. Úžasné zpracování, dostatečně velká a opravdu vysoce kvalitní práce. Praktická, skvělý materiál! Dodání bylo dříve, než bylo uvedeno, což mě velice potěšilo. Komunikace jedna z nejlepších, jakou jsem při objednávkách z e-shopu zažila. Dobře zabaleno a malé dárečky, které též potěší:) Moc děkujeme P.s parfém taky moc doporučujeme;)
JS Avatar autora JB Shop (Administrátor) 1.9.2021
Moc děkujeme za krásné hodnocení ☺️. Velice nás těší, že jste s věcmi spokojená vy i vaši pejsci ❤️.
Avatar autora | 20.4.2021
JS Avatar autora JB Shop (Administrátor) 20.4.2021
Děkujeme :)
P Avatar autora Peťa + Chillinka | 10.4.2021
Celá výbavička pre našu malú lásku je úplne dokonalá, kvalitne prepracovaná do najmenších detailov. Keď k nám príde návšteva, všetci sú unesení, aký krásny peliešok a výbavičku má naša Chilli. Sme maximalne spokojní aj s prístupom pani predávajúceho, ktorá nám ochotne vo všetkom poradila v ktorúkoľvek hodinu sme potrebovali ????❤️ Ďakujeme z celého ❤️ Petra Hargašová
JS Avatar autora JB Shop (Administrátor) 10.4.2021
❤️ Velice vám děkujeme za krásné hodnocení :). Máme radost, že jste s nákupem spojená vy a vaše Chilli ☺️.
AN Avatar autora Annie Novotná | 29.1.2021
Jsem spokojená schůdky jsou skvělé
JS Avatar autora JB Shop (Administrátor) 3.2.2021
Děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojená :).
L Avatar autora Lukáš | 22.1.2021
Super! Můj frenchie je teď v pořádným stylu
JS Avatar autora JB Shop (Administrátor) 3.2.2021
Děkujeme! :) Jsme rádi, že jste vy i váš pejsek spokojeni.
P Avatar autora Petra | 3.1.2021
Já i moje čivava jsme velmi spokojené. Jsou zde luxusní věci, které jinde nemají.
JS Avatar autora JB Shop (Administrátor) 3.1.2021
Velice nás těší vaše spokojenost s naším obchodem, děkujeme! :)
J Avatar autora Jana | 4.1.2020
Vybrala jsem zde nádherné hračky, v budoucnu nakoupím znovu. Jana
JS Avatar autora JB Shop (Administrátor) 3.1.2021
Děkujeme a budeme se těšit na váš příští nákup :)
I Avatar autora Ivana | 18.12.2019
Maximální spokojenost! Je tady velký výběr zboží co jinde není. Rozhodně doporučuji.
JS Avatar autora JB Shop (Administrátor) 3.1.2021
Moc děkujeme a vážíme si vaší spokojenosti! :)